sábado, 20 de noviembre de 2010

L'èxit d'Internet 2.0

Resum de la notícia: Aquesta notícia tracta de que hi ha uns 500 llocs d'informació que concentren més de la meitat de totes les visites de tot el món. Aquest llocs són un 0,003% de totes les pàgines que existeixen al món actual. Aquesta dada indica l'èxit d'algunes pàgines. Segons Alexa, les tres primeres webs de Internet són:
-Google
-Facebook
- Youtube
Google és amb diferència la pàgina més visitada del món, està especialitzada en la recerca d’informació a Internet. Google rep 1 de cada 4 visites web de tot el planeta. Google és ara mateix el principal buscador de tot el planeta.
La segona web més visitada del món és Facebook. Al principi es pensava que seria una moda passatgera, però s’han consolidat com a impulsors de les relacions socials a la web. Existeixen altres webs impulsores de les relacions socials com Tuenti, Twiter, etc, però Facebook és el líder. Facebook és la xarxa social més popular amb més de 500 milions d’usuaris i uns 200 milions de visites al mes.
Facebook també és un exemple de web 2.0, ja que és un terme que es refereix a llocs web que obtenen una part del seu valor a través de les accions dels usuaris.
Youtube és la tercera web més visitada, s’ha convertit en el nou estendard del món audiovisual, compartir vídeos, compartir tendències, oci individual de masses.
Opinió personal: La meva opinió sobre aquest article es que a l'actualitat, a ple segle XXI, l'ús d'Internet va cada dia augmentat, malgrat que hi ha unes pàgines fixes que han marcat èxit i que no seran tan fàcils de substituir. Aquestes pàgines ( Google, Facebook i Youtube) dónen molta vida a l'usuari, ja que a Google pots buscar informació de moltes coses, com malalties, pel·lícules, etc. Facebook és una bona red social ja que et permet jugar, compartir fotos i parlar amb els teus amics. Això permet que es puguin conservar molts amics que es distàncien amb el temps. Finalment Youtube, és el lloc de més d'oci ja que crec que és la pàgina web on més pots riure i on pots estar molt bé informat sobre les últimes aportacions músicals o documentals per estudiar les matèries de l'escola.



No hay comentarios:

Publicar un comentario