martes, 18 de enero de 2011

Navegadors web

Un navegador web o explorador web, és un programa que permet a l'usuari recuperar i reproduir documents d'hipertext, generalment escrits en HTML, des de servidors web situats a qualsevol lloc del món. Aquesta xarxa de documents és coneguda com Teranyina mundial o World Wide Web (WWW). La funció bàsica d'un navegador web és mostrar documents de text, segurament amb recursos multimèdia incrustats. Aquests documents, habitualment anomenats pàgines web, tenen hipervincles que enllacen una porció de text o una imatge amb un altre document.
El seguiment d'enllaços d'una pàgina a una altre, ubicada en qualsevol ordinador connectat a internet s'anomena navegació.

Quins navegadors podem utilitztar?


Internet Explorer

 Internet Explorer: navegador web desenvolupat per Microsoft, que ha estat dissenyat per ajudar a prendre el control de la seva privacitat i navegar amb confiança.
















Mozilla firefox




Mozilla firefox: navegador web lliure desenvolupat a partir del projecte Mozilla. L'objectiu del Firefox és desenvolupar un Mozilla més petit, lleuger i ràpid mitjançant l'extracció i redisseny del component de navegador de la suite de programari Mozilla.


















 Google Chrome: navegador web desenvolupat per Google. És el tercer més utilitzat. És caracteritza per la seva rapidesa.


















Opera




Opera browser: El navegador més ràpid sobre la Terra, segur, potent i fàcil d'usar, amb una excel lent protecció de la privacitat.I és gratis.




















Safari: és un navegador web desenvolupat per Apple per al seu sistema operatiu Mac OS X.












No hay comentarios:

Publicar un comentario